Sivut

tiistai 17. tammikuuta 2012

Mukiin menevät värit

Vaikka olen tavallisesti neutraalien värien kannalla, arkimukivalikoimastamme löytyi niin piristäviä karkkivärejä tähän harmaaseen talveen, että kokosin joitain niistä kivaksi ryppääksi. Kaikki mukit Arabian Teema-mallisia, paitsi etummainen Marimekon muki. Tuovat aamuiseen kahvipöytään hitusen piristystä ja parasta näissä on, että olemme saaneet kaikki lahjoiksi milloin mistäkin :) Hellyttäviä muumimukeja ja Teeman peruskuppeja vihreänsävyisinä. Hassun hauskoja yhdessä mielestäni!



Piristävää tiistaita ja kohti viikonloppua mennään! Rentouttavasta kahvihetkestä tuli mieleeni monta muutakin asiaa jotka piristävät: auringonpaiste, pilatestunti ystävän seurassa (johon juuri suuntaan), herääminen virkeänä, uudet inspiraatiot, pitkän kaavan illalliset, kaikenlainen kivan tulevan organisointi ja suunnittelu. Näissä tunnelmissa kohti salia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...