Sivut

lauantai 11. elokuuta 2012

Perjantain laatuaikaa

Miehet viettivät eilen iltaa omissa golf-kisoissaan. Mitä teen minä? NAUTIN lukemalla kirjaa, blogeja sekä hyvällä pienellä naposteltavalla ihan itsekseni. Torstaina hyvän entisen työkaverin kanssa käväisimme Teatterissa ja Kallessa ja innostuimme, miten ihanaa on viettää perjantai-ilta kynttilöiden, pienen naposteltavan ja viinilasin kera. Meillä molemilla oli siis eilen ihan omaa aikaa joten toteutimme suunnitelmamme kumpikin omilla tahoillamme. Terkkuja M, tämä varma konsepti toimii aina kuin häkä ;) Nyt on rentoutunut olo ja tämän päivän vietin futisturnauksessa - itsekin pelaten. Aivan mahtava päivä oli hyvällä työporukalla, eka kerta futiksessa itselleni, yllytyshullu kun joutuu joka paikkaan. Hävittiin mutta myös voitettiin! Flow jää tänä vuonnakin välistä.

Rypäleet Brie-juustolla ja Real-ruisleivällä, nammmm. Suurta herkkua ja pahe - juustot! Kyytipoikana loraus Estd Hardys`n Varietal Range Chardonnayta. Jokainen nainen ansaitsee hetkensä. Nautitaan pienistä. Annetaan hetki omalle rentoutumiselle.


4 kommenttia:

  1. Oih, niin nätit nämä kuvat! Syksyn tullen tekee kyllä mieli viettää viini & juustoiltaa, näistä kuvista tuli fiilis sen suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cara! Fiilis oli vallan hyvä, arkena maistuu makaronilaatikko, välillä lempparit: juustot ja viini :) Kivaa viikkoa!

      Poista
  2. Nam, näyttääpä herkulliselta. Mulla on tänään vähän samankaltainen ilta, itseni hemmottelua hyvällä ruoalla ja erilaisilla kasvo- ym. hoidoilla. Tällaiset illat tekee toisinaan niiiiin hyvää! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    janinamarian.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Janina ja hei tervetuloa takaisin! :) Kuulostaa mainiolta hoidot hyvän ruoan päälle, me todella ansaitsemme oman aikamme arjen pyörinässä. Kiitokset!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...