Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Koti kylpee valossa

Hei ihanaiset! Voitte varmaan yhtyä samaan että tänään on ainakin täällä eteläisessä Suomessa paistanut aurinko upeammin kuin naismuistiin! Juoksentelimme siipan kanssa merenrannassa aamulenkin ja mikä fiilis, kevät tulee! Keltaiset tulppaanit tuovat myös mukavasti piristystä kotiin. Tuoreet kukat ♥ Tänään ensimmäinen tuleva morsian kävi sovittamassa pukuani ja huomenna seuraava. Ainakin tämä ensimmäinen morsio tuntui pitävän kovasti ja puku oli kaunis! Kovasti toivon tuosta ihanuudesta eroon pääseväni, koska ennemmin se säteilee jonkun uuden morsiamen päällä kuin kaapissamme pölyttymässä.



Eilen valmistimme illallisen ihan vaan kahdestaan pitkästä aikaa, eli ruokapostausta tulossa. Testasin olkkarin pöydälle vielä toista kimppua, kuivatin hääkimppuni pienessä maljakossa ja siinä se nököttää pöydällä vielä muistuttamassa hienosta päivästä.

Eilen vierailimme siskon luona Hämeenlinnassa ja systerillä oli haaveilemani Kartellin Masters-tuolit juuri hankittu kaksin kappalein. Saattaa olla että lipsahdan myös Stockmannin verkkokaupan puolelle, kanta-asiakkaille kun on vielä helmikuun loppuun miltei kaikista tuotteista -20% alennus.

Aurinkoista sunnuntaita!

7 kommenttia:

  1. Ihanan aurinkoisia hyvän mielen kuvia! Tuo valkoinen Octo on upea, meiltä löytyy sama mustana :) Mukavaa sunnuntaita sinnekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu, tulin vierailulle blogiisi ja teillä näyttää kyllä upealta! Octo on ehdoton lempparivalaisin, mietimme myös mustaa ensin, sekin on nätti. Toivotaan että tätä aurinkoa piisaa!

      Poista
  2. Nyt on karamellipossu testattu ja pääsi suoraan mukaan top 10:n! Kastiketta olisin voinut keittää kasaan hieman pidempään, jolloin sitä olisi ollut vähän vähemmän ja siten makeus ei olisi ollut niin hallitseva. Mutta seuraavaksi sitten. Jälkkäriksi Glorian ruoka- ja viinilehdestä omatekoista popcorn-jäätelöä. Melko hyvä ateria ;))
    Kiitos vielä ohjeesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, kävin heti vakoilemassa blogisi puolelta ja ainakin ulkonäkönsä puolesta herahti vesi kielelle! Mekin tehtiin liian paljon karamellia ja siitä jäi aika paljon yli, onneksi soosin pystyi pakastaa ja sitä voi käyttää vielä jälkikäteen muihin ruokiin. Tuo jälkkäri kuulostaa herkulliselta, ohjetta! :)

      Poista
    2. Laitoin reseptin kyseisen postauksen loppuun :)

      Poista
    3. Kiitän, käyn copypastea käyttäen hakemassa :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...