Sivut

tiistai 5. helmikuuta 2013

Make it happen

Päivää kuvina. Jääkaapin ovessa on tällä hetkellä kaksi pientä elementtiä: häälahjan yhteydessä ystäviltämme saama onnittelukortti ja pieni magneetti Australiasta. Ne muistuttavat suuresta päivästä ja parhaasta hanimoonista joka päivä. Ihanan höppänää! "Make it happen." Jos päätä tehdä jotain, tee ja pystyt! Samalla tämä kannustin on omistettu rakkaalle ystävälle isoihin päätöksiin. Ensi viikolla on lisäksi ystävänpäivä muistaa ihan erikseen tärkeitä ihmisiä vaikka mielessä ovat toki joka päivä. Saimme tänään myös ensimmäisen häävideomme sukulaiseltamme editoituna joten ilta vietetään laatu"leffan" parissa. Aikamoinen tunnelataus voi tulla pätkää katsellessa



Ja vihdoin kotiin on saatu uusin leikkikalu joka helpottaa suuresti myös blogin elämää: MacBook Pro. Hallelujah elämä voi olla helppoa toimivalla koneella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...