Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pienet asiat tekevät arjesta pikkuisen parempaa

Kuten maukkaat keväiset parsaviikot á la huushollin toinen asukas ja ruusukimppu  Parsoista nautimme sunnuntaina ensimmäistä kertaa. Miehen valmistama parsa paistettuna valurautapannulla, voisulalla ja merisuolalla höystettynä, serrano-kinkun kera vei kielen mennessään. Hollandaisea ei kaivattu, kun mausteet oli muuten kohdillaan. Tuore parsa on varsinainen terveyspommi ja sopii loistavasti tähän vimeiseen 1,5 viikon rutistukseen ennen HCR:ia.

Huomenna olisikin tarkoitus sitten valmistaa tuttua avocadopastaa ystäväpariskunnalle, joka pistäytyy vierailulle. Rrrrrakastan niin hyvää ruokaa!




Ihanaa viikkoa hyvän ruoan ystäville!

5 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä ruokaa! :) Sinulle on tunnustus blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Sanna tunnustuksesta, olipa mukava juttu! :)

      Poista
    2. Taisit saada saman tunnustuksen minultakin.;) Mut ei kai tuo haittaa.:D

      Herkullista ruokaa!

      Poista
    3. Voi ei toki vaan olen otettu, kiitos kaunis myös Jeminalle! :)

      Poista
  2. Mielettömän ihania nämä sun ruokapostaukset, vesikielellä näitä käyn läpi :)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...