Sivut

tiistai 3. syyskuuta 2013

New autumn fragnance: Repetto

Koko asunto maalautuu hennon vaaleanpunaiseksi illan pimetessä. Leveille ikkunalaudoille voi istahtaa kahville ja katsella kaupungin liikettä. Suosikkinäkymä kaupunkikodissamme on juuri tämä näkymä ulos.

Edellisessä postauksessa kerroin syysasujen vaihdosta kesävaatteiden tilalle eteisessä. Nyt on myös uusi syystuoksu on hankittu. Kävin ihailemassa pariisilaisen Repetton ballerinoja Nina`s putiikissa eräs päivä ja tämä laadukkaiden ballerinojen valmistaja on nyt myös lanseerannut mausteisen ja hempeän nimikkotuoksunsa. Ranskassa tuoksu oli loppukesästä must-have ja huomasin mainoksia myös lomallamme useassa paikassa. Tuoksu ei ole kaikkien mieleen, ja kylmissä illoissa ja pakkasen puriessa se vain voimistuu. Hento päärynän, ruusun ja vaniljan tuoksu vei minut mukaan ja kaunis hento pakkaus lähti mukaan Sokoksen Kutsu kauneuteen-päiviltä.





"A woman`s perfume tells more about her than her handwriting."
- Christian Dior



Hempeää ja syksyisen tunnelmallista viikkoa lukijoille!

4 kommenttia:

  1. Hei kävin tuoksuttelemassa samaa ja jäin vielä miettimään onko liian voimakas...välillä olisi kiva vaihtaa uuteen kyllä. Ihania kuvia! Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksua pitää tuoksutella hetken että siihen tottuu ja sitten rakastuu ;) Kiitos Laura.

      Poista
  2. Kiitos vinkistä, täytyypä käydä kokeilemassa!

    Muutin blogini uuteen osoitteeseen, tule kurkkaamaan:
    www.kotilablogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi vinkistä Riikka, näin löysin uuteen osoitteeseen seurailemaan :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...